Hi ha estils per a tots els gustos i per a qualsevol espai, és una decisió personal i important, el caràcter que cadascú volem per casa nostra.

Aquí us deixo les tendències que destaquen en aquest 2021, idees que poden ajudar-vos a decorar la vostra llar.

Natural

En aquest món envaït de tecnologia i màquines, cada vegada més, guanyen importància, dins de les nostres llars, els petits racons que ens evadeixen de televisors, ordinadors, mòbils, tablets …

En ells, l’objectiu és connectar amb la natura i la calma, gràcies a materials naturals i orgànics, com els sòls de fusta, la pedra, jugar amb la llum del dia i utilitzar elements vegetals, que ens recordin i ens portin cap a l’exterior…

Industrial

L’estil industrial segueix de moda, els seus dissenys tenen unes característiques distintives fàcilment recognoscibles, amb una decoració minimalista, on interessa ressaltar les característiques arquitectòniques.

Trobarem parets de maó a la vista, mobles simples i discrets, prestatgeries de metall, fusta i materials industrials, com canonades de fontaneria, que aporten aquest caràcter industrial.

Japandi

El disseny Japandi, podríem definir-lo com un híbrid entre dos estils, el minimalisme intemporal japonès i el disseny modern escandinau, on s’emfatitza la creació d’espais basats en funcions definides, amb poques peces, en lloc d’una decoració abundant.

La fusió entre aquests dos estils és el que fa, especialment, interessant al Japandi. L’elegància dels espais japonesos juntament amb una rica paleta de colors (pastís, molt suaus com el rosa vell, als beixos i els grisos) dona la calidesa que, de vegades, manca en els interiors escandinaus, amb un disseny més neutre amb detalls rústics

Rústic modern

És un estil de decoració que proporciona un aspecte eclèctic, on és concilien diverses idees i tendències emfatitzant la natura, construint amb materials naturals o acabats en tons naturals.

Habitualment els construccions amb aquets estil, compten amb bigues o columnes (podin ser falses també), terres de pedra, fusta o de tarimes flotants de fusta, aconseguint així aquest toc rústic. Per realçar aquesta imatge, és complementa amb mobiliari, habitualment de fusta, ferro, metall treballat, pedra, al costat d’articles reciclats, fets a mà i artesanies.

Wabi Sabi

És una tendència molt divertida i participativa, atès que proporciona nombrosos contrastos, textures, patrons i colors; gràcies a articles heretats de generacions anteriors, troballes en mercats de segona mà, art popular, projectes de bricolatge o peces vintage.

Aquest estil té com a objectiu ressaltar la bellesa de l’antic i gastat, donant textura i molta personalitat a una habitació.

Vintage

Podem dir que aquest estil, s’ha utilitzat, s’utilitza i es seguirà utilitzant en el disseny d’interiors. Utilitzant mobiliari d’estil art decó o clàssic, actualitzat amb materials i textures contemporànies amb un toc boho.

Nòrdic

Igual que l’estil vintage, l’estil nòrdic perdura en el temps, en el seu cas, gràcies a un disseny simple i sense complicacions.

Es distingeix per una estètica elegantment minimalista, parets blanques per donar importància a la llum, una paleta de colors neutres i pesats amb tocs de color, textures naturals com fusta i pedra i elements com cortines i catifes, d’una línia simple.

Published On: 7 maig, 2021 / Categories: Noticies /