Cada any, companyies com Pantone o Sherwin Williams, les més importants si parlem de colors, proposen una serie de gammes de colors que conviden a modernitzar i actualitzar l’estil de les nostres llars.

L’elecció del color per pintar la nostra llar és molt important, donat que són els colors qui marquen el nostre estil i ens transmeten sensacions i emocions, alegria, pau, serenitat,… És per aquest fet, que és bàsic fer servir el color d’acord a la personalitat que vulguem donar-li a cada espai, que després acabarem de complementar amb una bona elecció de mobles i accessoris que combinin amb ell.

En línies generals, aquest any, el gris continuarà sent per a molts interiors l’opció neutral, però aquest 2021 venen colors més agosarats, no en va, les tendencies actuals ens diuen que els interiors amb temperament són cada vegada més populars… Ja sigui a les parets, als mobles o als sofàs, trobarem colors com el morat, blau marí i el cridaner verd maragda.

En aquest article, perquè us pugueu inspirar, em vull centrar en destacar-vos diverses combinacions d’aquests paletes de colors i com poden ser aplicades segons l’estil que busqueu transmetre.

Blaus i marrons : Si busqueu un espai contemporani, amb una combinació de bon gust i molt elegant, els colors que us donaran aquest equilibri seran els blaus i mostasses, combinats els beixos neutrals.

El rosa vell, els beixos i els grisos : Si voleu crear un espai de tendència minimalista japonesa o de disseny escandinau, inspirat en materials naturals, aquests colors us donen una paleta equilibrada de tons freds i càlids, molt relaxants.

Verds blaus, mostasses i roses : Si sou atrevits i apassionats, aquesta enèrgica combinació sobre un blanc pur, us aportarà bon humor i diversió.  Afegint tocs de color, ja sigui a través d’un sofà, obres d’art o parets decoratives, tons fúcsia, aiguamarina i daurat us ompliran cada espai d’alegria i calidesa.

El verd, el corall i tons terra : Si us agrada una combinació entre un disseny modern i un ambient boho, que respiri comoditat i quotidianitat, desde els tons terra fins suaus coralls, harmonitzaran de manera increïble.  I més si els combinem després amb accesoris d’inspiració retro i acbats càlids.

Groc, beix, verd : Si necessiteu un oasi, aquesta paleta és perfecta, s’inspira en els cicles estacionals de la Terra, presenta tons subtilment rics de mar, sorra, bosc i cel… La calma dins de la vostra llar, la podeu trobar inspirant-vos en la bellesa d’espais que veiem fora del nostre sostre.

Recordeu que a l’hora de decorar la vostra llar, la prioritat és que tingui un estil propi i el vostre, que cada espai reflecteixi la vostra personalitat.

Desitjo que aquest petit article, pugui ser un punt d’inspiració i d’inspiració per vosaltres.

 

 

 

 

 

Published On: 28 abril, 2021 / Categories: Noticies /