Agafant Idees

Sóc Laia Buxaderas, Arquitecta Tècnica (nº col·legiada 10340) i Home Stager, especialista en projectes de renovació i transformació d’espais, així com, projectes de reforma de cases, locals i botigues.

En el disseny i l’execució de cada projecte, sigui d’una reforma, de transformació d’espais o d’interiorisme, veureu reflectits uns valors innegociables: passió, dedicació i empatia! Valors, que juntament amb la meva experiència professional i el coneixement de les noves tècniques i tendències del mercat, em permeten plasmar a tots els projectes, el més important, la vostra personalitat amb estil i modernitat.

Com a Home Stager, un dels moments més especials per a mi, és quan aconseguim l’objectiu d’accelerar la venda o el lloguer d’un habitatge… El camí, que recorrem junts en el procés de transformació dels espais, optimitzant el pressupost i aconseguint anar el més ràpid possible a la venda, és per a mi molt gratificant.

Demana una consulta

“La nostra experiència amb la Laia i el seu equip ha estat immillorable. S’ha adaptat al nostre pressupost i gràcies als seus dissenys ha transformat el nostre pis vell i antiquat en una autèntica llar moderna i amb la nostra personalitat.”

Enrique Domínguez

Family Travel Consultant

Transformem cases en llars

Demana una consulta

+34 626 023 548