Laia Buxaderas

Estima casa teva

Teniu ganes de “re-estrenar” casa vostra o de donar-li una nova vida a algun espai de la mateixa, nosaltres t’ajudem. Deixeu-nos transformar el vostre somni en una realitat, plasmant idees que reflecteixin la vostra personalitat, ajustant-nos al vostre pressupost i acompanyant-vos en tot el procés.

combinant el vostre estil amb el meu criteri professional.
amb un equip professional d’experiència en el sector domèstic.
sota els principis d’aquest sistema oriental mil·lenari podem aconseguir un millor flux d’energia, harmonitzar i equilibrar la llar tenint en compte uns elements concrets d’organització de l’espai i decoració ( distribució dels mobles, tria de colors i afegir els elements exactes per crear bones energies)
sempre tenint en compte el vostre estil de vida, els vostres hàbits i la vostra personalitat, us ajudarem a optimitzar, dissenyar i decorar tota la llar o alguns espais en concret.
a més, si no teniu temps o preferiu no estar donant voltes buscant aquí o allà, us podem assessora i ajudar-vos a trobar, triar i comprar cada detall pel que fa al mobiliari, la il·luminació i la decoració, per deixar la llar com havíeu somiat.
reformes llar

Transformem cases en llars

Aportem tècniques avantguardistes, apliquem les últimes tendències i optimitzem els recursos per reflectir la vostra personalitat a la llar.

Disseny del projecte i execució d’obres.

Projectes adaptats al vostre pressupost.

Feng Shui.

Control de qualitat.

¡Ja esteu decidits!

Contacteu-nos, concertarem un visita a casa vostre, sense cap compromís, per coneixe’ns i saber les vostres necessitats.

Laia Buxaderas

lbp.arqtec@gmail.com
626 023 548
Gràcies per al vostre missatge. Ha estat enviat.
Per favor prova nou més tard.